Vilkår

Energi Mesteren er opptatt av ditt personvern. I denne personvernerklæringen beskrives hvordan vi samler informasjon digitalt og hvordan denne informasjonen behandles. Formålet med informasjon som samles er å kunne tilby tjenester, oppfølging av henvendelser, og å utarbeide statistikk som brukes til å forbedre tjenestene.

Cookies og informasjonskapsler er små data som lagres i nettleseren på din datamaskin. Vi bruker informasjonskapsler for at webanalyse og ulike tjenester på nettsiden vår skal fungere.

Du kan selv blokkere og tillate bruken av informasjonskapsler i din nettleser. Noen informasjonskapsler brukes til retargeting av annonsering du tidligere har vist interesse for.

Følgende informasjonskapsler/cookies brukes på nettstedet:

For Google Analytics: _ga, _gat, _gid

Web­analyse
Vi samler inn besøksstatistikk for nettsiden ved hjelp av analyseverktøyene Google Analytics og Hotjar. I den forbindelse lagres informasjon om hvordan selve nettstedet benyttes, hvilke sider som besøkes, hvordan man beveger seg mellom segment på siden, hvor lenge besøket varer, hvilke nettsted du kom fra, og informasjon om klienten du benytter. Ingen av opplysningene som lagres kan brukes til å identifisere deg som person. Formålet med webanalyse er å hjelpe oss å forstå brukernes atferd slik at vi kan forbedre opplevelsen av nettstedene våre. Anonymisert besøksstatistikk vil bli delt med annonsører og kan bli offentliggjort.